Get 20% off your first 3 months with code DCFIT20 .

Cycle Chi
211 Mill Street, NE Vienna, VA 22180  
703-303-0600

Class Types

Indoor Cycling & Biking, Sculpt, Kettlebell

Amenities

Changing rooms
Complimentary Towels
Cubbies

Cancellation Policy

6 hours

Neighborhood

Vienna

Know before you go

  • Bring water, cycle shoes with SPD clips or sneakers
  • Studio provides a gym towel for class and a lavender scented cold towel at the end of class.
  • Cubbies available but no lockers so please leave your valuables at home.

STUDIO OVERVIEW

Located in Vienna, Cycle Chi is an indoor cycling studio that is all about fun, positive energy and fitness with goal-driven rides to get results!

Sunday, September 24
Time Class Type Instructor
8:00 - 8:45 AM Cycle Challenge - 45 minutes cardio Rachel Stott RESERVE
9:00 - 9:45 AM Arms and Abs strength_conditioning Krista Chichester RESERVE
Monday, September 25
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:45 AM Cycle Challenge - 45 minutes cardio Krista Chichester RESERVE
8:30 - 9:30 AM Kettlebell Sculpt - 60 mins strength_conditioning Gina Buhrman RESERVE
12:15 - 1:00 PM Cycle Challenge - 45 minutes cardio Jennifer O'Beirne RESERVE
5:30 - 6:15 PM Rhythm Ride cardio Dwayne Harney RESERVE
Tuesday, September 26
Time Class Type Instructor
5:30 - 6:15 AM Cycle Challenge - 45 minutes cardio Krista Chichester RESERVE
9:30 - 10:30 AM Cycle and Sculpt 60 mins cardio strength_conditioning Krista Chichester RESERVE
6:30 - 7:15 PM Cycle & Sculpt cardio strength_conditioning Krista Chichester RESERVE
Wednesday, September 27
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:45 AM Cycle Challenge - 45 minutes cardio Krista Chichester RESERVE
9:00 - 10:00 AM Kettlebell Sculpt - 60 mins strength_conditioning Gina Buhrman RESERVE
12:15 - 1:00 PM Cycle Challenge - 45 minutes cardio Rachel Stott RESERVE
6:00 - 6:45 PM Cycle and Foam Rolling - 45 mins yoga_meditation_stretch cardio Krista Chichester RESERVE
Thursday, September 28
Time Class Type Instructor
5:30 - 6:15 AM Rhythm Ride cardio Dwayne Harney RESERVE
12:15 - 1:00 PM Cycle & Sculpt cardio strength_conditioning Krista Chichester RESERVE
Friday, September 29
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:45 AM Rise and Cycle - 45 mins cardio Krista Chichester RESERVE
9:30 - 10:15 AM Cycle Challenge - 45 minutes cardio Rachel Stott RESERVE
Saturday, September 30
Time Class Type Instructor
7:00 - 8:00 AM Kettlebell Sculpt - 60 mins strength_conditioning Gina Buhrman RESERVE
9:00 - 10:00 AM Cycle Challenge - 60 minutes cardio Krista Chichester RESERVE
10:15 - 11:00 AM Intro To Cycle 45 mins (for the first-timer) cardio Krista Chichester RESERVE
Sunday, October 1
Time Class Type Instructor
8:00 - 8:45 AM Cycle Challenge - 45 minutes cardio Rachel Stott RESERVE
9:00 - 9:45 AM Arms and Abs strength_conditioning Krista Chichester RESERVE
10:00 - 11:00 AM Cycle Challenge - 60 minutes cardio Krista Chichester RESERVE
Monday, October 2
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:45 AM Cycle Challenge - 45 minutes cardio Krista Chichester RESERVE
8:30 - 9:30 AM Kettlebell Sculpt - 60 mins strength_conditioning Gina Buhrman RESERVE
12:15 - 1:00 PM Cycle Challenge - 45 minutes cardio Jennifer O'Beirne RESERVE
5:30 - 6:15 PM Rhythm Ride cardio Dwayne Harney RESERVE
Tuesday, October 3
Time Class Type Instructor
5:30 - 6:15 AM Cycle Challenge - 45 minutes cardio Krista Chichester RESERVE
9:30 - 10:30 AM Cycle and Sculpt 60 mins cardio strength_conditioning Tracey Yensen RESERVE
6:30 - 7:15 PM Cycle & Sculpt cardio strength_conditioning Krista Chichester RESERVE
Wednesday, October 4
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:45 AM Cycle Challenge - 45 minutes cardio Krista Chichester RESERVE
9:00 - 10:00 AM Kettlebell Sculpt - 60 mins strength_conditioning Gina Buhrman RESERVE
12:15 - 1:00 PM Cycle Challenge - 45 minutes cardio Rachel Stott RESERVE
6:00 - 6:45 PM Cycle and Foam Rolling - 45 mins yoga_meditation_stretch cardio Krista Chichester RESERVE
Thursday, October 5
Time Class Type Instructor
5:30 - 6:15 AM Rhythm Ride cardio Dwayne Harney RESERVE
12:15 - 1:00 PM Cycle & Sculpt cardio strength_conditioning Krista Chichester RESERVE
Friday, October 6
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:45 AM Rise and Cycle - 45 mins cardio Krista Chichester RESERVE
9:30 - 10:15 AM Cycle Challenge - 45 minutes cardio Rachel Stott RESERVE
Saturday, October 7
Time Class Type Instructor
7:00 - 8:00 AM Kettlebell Sculpt - 60 mins strength_conditioning Gina Buhrman RESERVE
9:00 - 10:00 AM Cycle Challenge - 60 minutes cardio Krista Chichester RESERVE
10:15 - 11:00 AM Intro To Cycle 45 mins (for the first-timer) cardio Krista Chichester RESERVE
Powered by mindbody