MyStryde
226 Causeway Street Boston, MA 02113  
857-284-7763

Class Types

Stretching, Running, Open Gym, Sculpt, Cardio, HIIT & Tabata, Boot Camp

Amenities

Complimentary Towels
Free Beauty Products
Private Training
Retail
Showers
Water for Purchase

Cancellation Policy

In-Studio: 6 hours

Neighborhood

North End

Know before you go

  • NEW LOCATION!
  • Prior running experience is not required.
  • Check in at least 5 minutes prior to class time. After this time, your treadmill may be released to someone on the waitlist or a walk-in. If it's your first time, arrive at least 15 minutes early.

STUDIO OVERVIEW

Boston's first running studio, MyStryde, offers running and treadmill classes in a motivating exciting fitness filled environment for all types of runners - from power walkers to marathoners. MyStryde can help you run your first 5k, shed pounds with boot camp, give you an intense interval speed workout, or provide a training regime for your next race. Come find your "stryde" with us! 
 

Wednesday, October 28
Time Class Type Instructor
5:15 - 6:00 PM Outdoor Power X - Roof Top cardio strength_conditioning Lee Skunes RESERVE
6:15 - 7:00 PM Outdoor Roof Top Yoga for Athletes yoga_meditation_stretch Lee Skunes RESERVE
Thursday, October 29
Time Class Type Instructor
6:30 - 7:30 AM Outdoor Power Stryde - Charlestown cardio strength_conditioning Becca Skudder RESERVE
7:35 - 8:10 AM Outdoor Power Xpress - Charlestown cardio strength_conditioning Lee Skunes RESERVE
11:30 - 12:20 PM Open Gym strength_conditioning Staff RESERVE
5:45 - 6:45 PM Power Stryde (60 Min) cardio Rachel LaVoie RESERVE
Friday, October 30
Time Class Type Instructor
6:45 - 7:45 AM Power Stryde (60 Min) cardio LJ RESERVE
7:00 - 7:45 AM Outdoor Roof Top Yoga for Athletes yoga_meditation_stretch Lee Skunes RESERVE
8:15 - 9:00 AM Outdoor Power X - Roof Top cardio strength_conditioning Colleen Connolly RESERVE
11:30 - 12:15 PM Power X cardio Becca Skudder RESERVE
3:30 - 4:15 PM Power Stryde (45 Min) cardio Becca Skudder RESERVE
Saturday, October 31
Time Class Type Instructor
8:15 - 9:00 AM Endurance 45 cardio Julie Donovan RESERVE
9:15 - 10:05 AM Outdoor Power X cardio boot_camp Hannah Schuler RESERVE
9:30 - 10:30 AM Power Stryde (60 Min) cardio Amanda Waldron RESERVE
10:30 - 11:15 AM Outdoor Power X - 45 min cardio strength_conditioning Hannah Schuler RESERVE
11:00 - 12:00 PM Power Stryde (60 Min) cardio Amanda Waldron RESERVE
Monday, November 2
Time Class Type Instructor
6:45 - 7:30 AM Stryde+Strength (upper body) cardio strength_conditioning Colleen Connolly RESERVE
11:30 - 12:15 PM Power Stryde (45 Min) cardio Becca Skudder RESERVE
5:15 - 6:00 PM Endurance 45 cardio Julie Donovan RESERVE
5:30 - 6:30 PM Outdoor Power Stryde - Charlestown cardio strength_conditioning Lee Skunes RESERVE
Tuesday, November 3
Time Class Type Instructor
6:15 - 7:00 AM Endurance 45 cardio LJ RESERVE
7:30 - 8:15 AM Power Stryde (45 Min) cardio Becca Skudder RESERVE
11:30 - 12:20 PM Open Gym strength_conditioning Staff RESERVE
5:45 - 6:45 PM Power Stryde (60 Min) cardio Amanda Waldron RESERVE
Wednesday, November 4
Time Class Type Instructor
8:30 - 9:15 AM Power Stryde (45 Min) cardio Hannah Schuler RESERVE
11:30 - 12:15 PM Power Stryde (45 Min) cardio Lauren Meyer RESERVE
5:15 - 6:00 PM Labor Day Power Stryde 60 cardio Becca Skudder RESERVE
5:15 - 6:00 PM Outdoor Power X - Roof Top cardio strength_conditioning Lee Skunes RESERVE
6:15 - 7:00 PM Outdoor Roof Top Yoga for Athletes yoga_meditation_stretch Lee Skunes RESERVE
Thursday, November 5
Time Class Type Instructor
6:30 - 7:30 AM Outdoor Power Stryde - Charlestown cardio strength_conditioning Becca Skudder RESERVE
7:35 - 8:10 AM Outdoor Power Xpress - Charlestown cardio strength_conditioning Lee Skunes RESERVE
11:30 - 12:20 PM Open Gym strength_conditioning Staff RESERVE
5:45 - 6:45 PM Power Stryde (60 Min) cardio Rachel LaVoie RESERVE
Friday, November 6
Time Class Type Instructor
6:45 - 7:45 AM Power Stryde (60 Min) cardio LJ RESERVE
7:00 - 7:45 AM Outdoor Roof Top Yoga for Athletes yoga_meditation_stretch Lee Skunes RESERVE
8:15 - 9:00 AM Outdoor Power X - Roof Top cardio strength_conditioning Colleen Connolly RESERVE
11:30 - 12:15 PM Power X cardio Lauren Meyer RESERVE
3:30 - 4:15 PM Power Stryde (45 Min) cardio Becca Skudder RESERVE
Saturday, November 7
Time Class Type Instructor
8:15 - 9:00 AM Endurance 45 cardio Julie Donovan RESERVE
9:30 - 10:30 AM Power Stryde (60 Min) cardio Amanda Waldron RESERVE
11:00 - 12:00 PM Power Stryde (60 Min) cardio Amanda Waldron RESERVE
Monday, November 9
Time Class Type Instructor
6:45 - 7:30 AM Stryde+Strength (upper body) cardio strength_conditioning Colleen Connolly RESERVE
11:30 - 12:15 PM Power Stryde (45 Min) cardio Becca Skudder RESERVE
5:15 - 6:00 PM Endurance 45 cardio Julie Donovan RESERVE
5:30 - 6:30 PM Outdoor Power Stryde - Charlestown cardio strength_conditioning Anoush Arakelian RESERVE
Tuesday, November 10
Time Class Type Instructor
6:15 - 7:00 AM Endurance 45 cardio LJ RESERVE
11:30 - 12:20 PM Open Gym strength_conditioning Staff RESERVE
5:45 - 6:45 PM Power Stryde (60 Min) cardio Amanda Waldron RESERVE
Wednesday, November 11
Time Class Type Instructor
6:30 - 7:20 AM Outdoor Track - Charlestown (50 Min) cardio Rachel LaVoie RESERVE
6:45 - 7:45 AM Power Stryde (60 Min) cardio Hannah Schuler RESERVE
11:30 - 12:15 PM Power Stryde (45 Min) cardio Lauren Meyer RESERVE