Barry's - Back Bay
455 Stuart Street, Suite 105 Boston, MA 02116  
857-317-4826

Class Types

Boot Camp, Sculpt, Running, HIIT & Tabata

Amenities

Changing rooms
Complimentary Towels
Fuel Bar
Lockers
Showers

Cancellation Policy

In-Studio: 12 hours

Neighborhood

Back Bay

Booking Window

Opens 7 days in advance

Know before you go

  • WELCOME TO BARRY'S: Set yourself up for success. Show up 15 minutes early to meet the fam. All you need are your workout clothes and your kicks. Returning members must arrive 5 minutes before class or your spot may be given away.
  • MEET YOUR INSTRUCTOR: Let them know about any physical limitations or injuries. They’ll give you the rundown and prepare you for the best hour of your day.
  • PRE-ORDER POST-CLASS FUEL: The thirst is real: pre-order a shake and don’t forget to grab a water bottle before finding your spot or bring your own.
  • RINSE & RELAX: Changing rooms with showers, complimentary Oribe products, lockers and complimentary towel service available.

STUDIO OVERVIEW

Since 1998, Barry's has been delivering The Best Workout in the World® to a legendary following, including A-list celebs, models—even Olympic athletes. Barry's signature hour-long workouts include 25-30 minutes of interval cardiovascular treadmill routines and 25-30 minutes of strength training utilizing free weights, resistance bands, and other equipment. Trainers, muscle groups and even workout segments vary throughout the week so that no one class is ever the same.

Wednesday, September 28
Time Class Type Instructor
6:10 - 7:00 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jessie A JOIN NOW
7:20 - 8:10 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jessie A JOIN NOW
8:30 - 9:20 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Kate M JOIN NOW
9:40 - 10:30 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Kate M JOIN NOW
11:15 - 12:05 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Giuliana M. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Giuliana M. JOIN NOW
3:00 - 3:50 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Mike P JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Mike P JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Greg U JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Greg U JOIN NOW
Thursday, September 29
Time Class Type Instructor
6:10 - 7:00 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Greg U JOIN NOW
7:20 - 8:10 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Greg U JOIN NOW
8:30 - 9:20 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Giuliana M. JOIN NOW
9:40 - 10:30 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Giuliana M. JOIN NOW
11:15 - 12:05 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Greg U JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Greg U JOIN NOW
3:00 - 3:50 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jessie A JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jessie A JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Alyssa S JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Alyssa S JOIN NOW
Friday, September 30
Time Class Type Instructor
6:10 - 7:00 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Dustin M JOIN NOW
7:20 - 8:10 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Dustin M JOIN NOW
8:30 - 9:20 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Katie Hickle JOIN NOW
9:40 - 10:30 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jessie A JOIN NOW
11:15 - 12:05 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jessie A JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jessie A JOIN NOW
3:00 - 3:50 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Olivia B. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Billy G. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT | No Shower Happy Hour cardio strength_conditioning boot_camp Billy G. JOIN NOW
Saturday, October 1
Time Class Type Instructor
7:00 - 7:50 AM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Kate M JOIN NOW
8:10 - 9:00 AM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Kate M JOIN NOW
9:20 - 10:10 AM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Kate M JOIN NOW
10:30 - 11:20 AM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Candice P JOIN NOW
11:40 - 12:30 PM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Candice P JOIN NOW
12:50 - 1:40 PM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Olivia B. JOIN NOW
2:00 - 2:50 PM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Olivia B. JOIN NOW
Sunday, October 2
Time Class Type Instructor
7:00 - 7:50 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp TBD Instructor JOIN NOW
8:10 - 9:00 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Mike P JOIN NOW
9:20 - 10:10 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Billy G. JOIN NOW
10:30 - 11:20 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Mike P JOIN NOW
11:40 - 12:30 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Billy G. JOIN NOW
12:50 - 1:40 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Mike P JOIN NOW
2:00 - 2:50 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Giuliana M. JOIN NOW
Monday, October 3
Time Class Type Instructor
6:10 - 7:00 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Dan D JOIN NOW
7:20 - 8:10 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Dan D JOIN NOW
8:30 - 9:20 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Dan D JOIN NOW
9:40 - 10:30 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Giuliana M. JOIN NOW
11:15 - 12:05 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Giuliana M. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Giuliana M. JOIN NOW
3:00 - 3:50 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Greg U JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Greg U JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Alyssa S JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Alyssa S JOIN NOW
Tuesday, October 4
Time Class Type Instructor
6:10 - 7:00 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Kelly W JOIN NOW
7:20 - 8:10 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Kelly W JOIN NOW
8:30 - 9:20 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Emily S JOIN NOW
9:40 - 10:30 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Emily S JOIN NOW
11:15 - 12:05 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jessie A JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jessie A JOIN NOW
3:00 - 3:50 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Dan D JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Dan D JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Giuliana M. JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT | Giuliana's Goodbye Class cardio strength_conditioning boot_camp Giuliana M. JOIN NOW