Barry's - East 86th
241 E 86th Street New York, NY 10028  
212-334-1362

Class Types

Boot Camp, Sculpt, Running, HIIT & Tabata

Amenities

Complimentary Towels
Fuel Bar
Lockers
Protein Shakes
Showers
Water for Purchase

Cancellation Policy

In-Studio: 12 hours

Neighborhood

Upper East Side

Booking Window

Opens 7 days in advance

Know before you go

  • WELCOME TO BARRY'S: Set yourself up for success. Show up 15 minutes early to meet the fam. All you need are your workout clothes and your kicks. Returning members must arrive 5 minutes before class or your spot may be given away.
  • MEET YOUR INSTRUCTOR: Let them know about any physical limitations or injuries. They’ll give you the rundown and prepare you for the best hour of your day.
  • PRE-ORDER POST-CLASS FUEL: The thirst is real: pre-order a shake and don’t forget to grab a water bottle before finding your spot or bring your own.
  • RINSE & RELAX: Changing rooms with showers, complimentary Oribe products, lockers and complimentary towel service available.

STUDIO OVERVIEW

Since 1998, Barry's has been delivering The Best Workout in the World® to a legendary following, including A-list celebs, models—even Olympic athletes. Barry's signature hour-long workouts include 25-30 minutes of interval cardiovascular treadmill routines and 25-30 minutes of strength training utilizing free weights, resistance bands, and other equipment. Trainers, muscle groups and even workout segments vary throughout the week so that no one class is ever the same.

Friday, June 14
Time Class Type Instructor
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Oscar A. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Oscar A. JOIN NOW
Saturday, June 15
Time Class Type Instructor
7:30 - 8:20 AM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Vinnie S. JOIN NOW
8:40 - 9:30 AM RUN X LIFT Full Body - Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Brendan T. JOIN NOW
8:50 - 9:40 AM LIFT Full Body - Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Blaine J. JOIN NOW
9:50 - 10:40 AM RUN X LIFT Full Body - Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Brendan T. JOIN NOW
10:00 - 10:50 AM LIFT Full Body - Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Annette B. JOIN NOW
11:00 - 11:50 AM RUN X LIFT Full Body - Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Blaine J. JOIN NOW
11:10 - 12:00 PM LIFT Full Body - Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Brendan T. JOIN NOW
12:10 - 1:00 PM RUN X LIFT Full Body - Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Blaine J. JOIN NOW
12:20 - 1:10 PM LIFT - Full Body - Upper Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Anthony K. JOIN NOW
1:20 - 2:10 PM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Anthony K. JOIN NOW
Sunday, June 16
Time Class Type Instructor
8:40 - 9:30 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Alec R. JOIN NOW
8:50 - 9:40 AM LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Michael F. JOIN NOW
9:50 - 10:40 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Alec R. JOIN NOW
10:00 - 10:50 AM LIFT - Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Connor M. JOIN NOW
11:00 - 11:50 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Kenny S. JOIN NOW
11:10 - 12:00 PM LIFT - Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Michael F. JOIN NOW
12:10 - 1:00 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Kenny S. JOIN NOW
12:20 - 1:10 PM LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Connor M. JOIN NOW
1:20 - 2:10 PM RUN X LIFT Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Michael F. JOIN NOW
Monday, June 17
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:50 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Keoni H. JOIN NOW
6:20 - 7:10 AM LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Oscar A. JOIN NOW
7:10 - 8:00 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Keoni H. JOIN NOW
7:30 - 8:20 AM LIFT - Arms & Abs (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Oscar A. JOIN NOW
8:20 - 9:10 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Aminah A. JOIN NOW
9:30 - 10:20 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Aminah A. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Gerren L. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Annette B. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Annette B. JOIN NOW
5:45 - 6:35 PM LIFT Arms & Abs (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Avery R. JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Meech R. JOIN NOW
6:55 - 7:45 PM LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Avery R. JOIN NOW
7:50 - 8:40 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Avery R. JOIN NOW
Tuesday, June 18
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:50 AM RUN X LIFT Full Body - Lower Focus (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Blaine J. JOIN NOW
6:20 - 7:10 AM LIFT Full Body - Lower Focus (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Valentina E. JOIN NOW
7:10 - 8:00 AM RUN X LIFT Full Body - Lower Focus (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Blaine J. JOIN NOW
7:30 - 8:20 AM LIFT Full Body - Lower Focus (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Valentina E. JOIN NOW
8:20 - 9:10 AM RUN X LIFT Full Body - Lower Focus (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Matt N. JOIN NOW
9:30 - 10:20 AM RUN X LIFT Full Body - Lower Focus (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Matt N. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Full Body - Lower Focus (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Kayla M. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Bobby G. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Full Body - Lower Focus (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Bobby G. JOIN NOW
5:45 - 6:35 PM LIFT Full Body - Lower Focus (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Avery R. JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Full Body - Lower Focus (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Kara H. JOIN NOW
6:55 - 7:45 PM LIFT - Full Body - Lower Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Avery R. JOIN NOW
7:50 - 8:40 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Kara H. JOIN NOW
Wednesday, June 19
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:50 AM RUN X LIFT Chest, Back & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Amanda A. JOIN NOW
6:20 - 7:10 AM LIFT Chest, Back & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Marquis R. JOIN NOW
7:10 - 8:00 AM RUN X LIFT Chest, Back & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Amanda A. JOIN NOW
7:30 - 8:20 AM LIFT Chest, Back & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Marquis R. JOIN NOW
8:20 - 9:10 AM RUN X LIFT Chest, Back & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Aminah A. JOIN NOW
9:30 - 10:20 AM RUN X LIFT Chest, Back & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Aminah A. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Chest, Back & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Bobby G. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Chest, Back & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Valentina E. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Chest, Back & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Valentina E. JOIN NOW
5:45 - 6:35 PM LIFT Chest, Back & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Alec R. JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Chest, Back & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Vinnie S. JOIN NOW
6:55 - 7:45 PM LIFT - Chest, Back & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Alec R. JOIN NOW
7:50 - 8:40 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Vinnie S. JOIN NOW
Thursday, June 20
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:50 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Blaine J. JOIN NOW
6:20 - 7:10 AM LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Ben T. JOIN NOW
7:10 - 8:00 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Blaine J. JOIN NOW
7:30 - 8:20 AM LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Ben T. JOIN NOW
8:20 - 9:10 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Christopher H. JOIN NOW
9:30 - 10:20 AM PRIDE RUN x LIFT: for Startout ft. Therabody cardio strength_conditioning boot_camp Christopher H. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Kayla M. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Bobby G. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Bobby G. JOIN NOW
5:45 - 6:35 PM LIFT Abs & Ass (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Kayla M. JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Oscar A. JOIN NOW
6:55 - 7:45 PM LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Kayla M. JOIN NOW
7:50 - 8:40 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Oscar A. JOIN NOW
Friday, June 21
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:50 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Taylor P. JOIN NOW
6:20 - 7:10 AM LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Anika B. JOIN NOW
7:10 - 8:00 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Taylor P. JOIN NOW
7:30 - 8:20 AM LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Anika B. JOIN NOW
8:20 - 9:10 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Blaine J. JOIN NOW
9:30 - 10:20 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Blaine J. JOIN NOW
11:00 - 11:50 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Bobby G. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Valentina E. JOIN NOW