Barry's - Castro
2280 Market Street San Francisco, CA 94114  
415-800-7065

Class Types

Boot Camp, Sculpt, Running, HIIT & Tabata

Amenities

Changing rooms
Complimentary Towels
Free Beauty Products
Free WiFi
Fuel Bar
Lockers
Restrooms
Retail
Showers

Cancellation Policy

In-Studio: 12 hours

Neighborhood

Duboce Triangle

Booking Window

Opens 7 days in advance

Know before you go

  • WELCOME TO BARRY'S: Set yourself up for success. Show up 15 minutes early to meet the fam. All you need are your workout clothes and your kicks. Returning members must arrive 5 minutes before class or your spot may be given away.
  • MEET YOUR INSTRUCTOR: Let them know about any physical limitations or injuries. They’ll give you the rundown and prepare you for the best hour of your day.
  • PRE-ORDER POST-CLASS FUEL: The thirst is real: pre-order a shake and don’t forget to grab a water bottle before finding your spot or bring your own.
  • RINSE & RELAX: Changing rooms with showers, complimentary Oribe products, lockers and complimentary towel service available.

STUDIO OVERVIEW

Since 1998, Barry's has been delivering The Best Workout in the World® to a legendary following, including A-list celebs, models—even Olympic athletes. Barry's signature hour-long workouts include 25-30 minutes of interval cardiovascular treadmill routines and 25-30 minutes of strength training utilizing free weights, resistance bands, and other equipment. Trainers, muscle groups and even workout segments vary throughout the week so that no one class is ever the same.

Saturday, June 15
Time Class Type Instructor
7:10 - 8:00 AM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Nigel T. JOIN NOW
7:30 - 8:20 AM LIFT - Full Body - Upper Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Charles A. JOIN NOW
8:20 - 9:10 AM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Vinnie R. JOIN NOW
8:40 - 9:30 AM LIFT - Full Body - Upper Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Charles A. JOIN NOW
9:30 - 10:20 AM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Vinnie R. JOIN NOW
9:50 - 10:40 AM LIFT - Full Body - Upper Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Spencer L. JOIN NOW
10:40 - 11:30 AM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Anthony C. JOIN NOW
11:00 - 11:50 AM LIFT - Full Body - Upper Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Vinnie R. JOIN NOW
11:50 - 12:40 PM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Anthony C. JOIN NOW
12:10 - 1:00 PM LIFT - Full Body - Upper Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Spencer L. JOIN NOW
1:00 - 1:50 PM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Riti V. JOIN NOW
2:10 - 3:00 PM RUN X LIFT Full Body - Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Spencer L. JOIN NOW
3:20 - 4:10 PM RUN X LIFT Full Body - Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Spencer L. JOIN NOW
Sunday, June 16
Time Class Type Instructor
7:10 - 8:00 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Laura G. JOIN NOW
7:30 - 8:20 AM LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Tara A. JOIN NOW
8:20 - 9:10 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Laura G. JOIN NOW
8:40 - 9:30 AM LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Tara A. JOIN NOW
9:30 - 10:20 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Halle L. JOIN NOW
9:50 - 10:40 AM LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Tara A. JOIN NOW
10:40 - 11:30 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Halle L. JOIN NOW
11:00 - 11:50 AM LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Laura G. JOIN NOW
11:50 - 12:40 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Tara A. JOIN NOW
12:10 - 1:00 PM LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Jason L. JOIN NOW
1:00 - 1:50 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Charles A. JOIN NOW
2:10 - 3:00 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Luke T. JOIN NOW
3:20 - 4:10 PM RUN x LIFT | FATHER'S DAY - Dads on us! (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp John Corona JOIN NOW
4:30 - 5:20 PM RUN x LIFT | FATHER'S DAY - Dads on us! (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Charles A. JOIN NOW
Monday, June 17
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:50 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Vinnie R. JOIN NOW
6:15 - 7:05 AM LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Stephen S. JOIN NOW
7:10 - 8:00 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Vinnie R. JOIN NOW
7:25 - 8:15 AM LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Tommy T. JOIN NOW
8:20 - 9:10 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Stephen S. JOIN NOW
8:35 - 9:25 AM LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Kamelle M. JOIN NOW
9:30 - 10:20 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Trish P. JOIN NOW
9:45 - 10:35 AM LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Kamelle M. JOIN NOW
10:40 - 11:30 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Trish P. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Tommy K. JOIN NOW
12:45 - 1:35 PM LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Luke T. JOIN NOW
2:00 - 2:50 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Luke T. JOIN NOW
3:10 - 4:00 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Luke T. JOIN NOW
3:25 - 4:15 PM LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Paula D. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Laura G. JOIN NOW
4:35 - 5:25 PM LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Luke T. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Laura G. JOIN NOW
5:45 - 6:35 PM LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Anthony C. JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Anthony C. JOIN NOW
6:55 - 7:45 PM LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Jakob Z. JOIN NOW
7:50 - 8:40 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Anthony C. JOIN NOW
Tuesday, June 18
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:50 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Laura G. JOIN NOW
6:15 - 7:05 AM LIFT - Full Body - Lower Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Suvy (Andrew) JOIN NOW
7:10 - 8:00 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Laura G. JOIN NOW
7:25 - 8:15 AM LIFT - Full Body - Lower Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Suvy (Andrew) JOIN NOW
8:20 - 9:10 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Anthony C. JOIN NOW
8:35 - 9:25 AM LIFT - Full Body - Lower Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Laura G. JOIN NOW
9:30 - 10:20 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Suvy (Andrew) JOIN NOW
9:45 - 10:35 AM LIFT - Full Body - Lower Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Sami R. JOIN NOW
10:40 - 11:30 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Tommy K. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Georgia F. JOIN NOW
12:45 - 1:35 PM LIFT - Full Body - Lower Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Kamelle M. JOIN NOW
2:00 - 2:50 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Kamelle M. JOIN NOW
3:10 - 4:00 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Georgia F. JOIN NOW
3:25 - 4:15 PM LIFT - Full Body - Lower Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Erin H. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM PRIDE RUN x LIFT: for Startout ft. Therabody cardio strength_conditioning boot_camp Georgia F. JOIN NOW
4:35 - 5:25 PM LIFT - Full Body - Lower Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp C.J. B. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Anthony C. JOIN NOW
5:45 - 6:35 PM LIFT - Full Body - Lower Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Spencer L. JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Anthony C. JOIN NOW
6:55 - 7:45 PM LIFT - Full Body - Lower Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Spencer L. JOIN NOW
7:50 - 8:40 PM RUN X LIFT Full Body - Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Spencer L. JOIN NOW
Wednesday, June 19
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:50 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Anthony C. JOIN NOW
6:15 - 7:05 AM LIFT - Chest, Back & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Trish P. JOIN NOW
7:10 - 8:00 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Anthony C. JOIN NOW
7:25 - 8:15 AM LIFT - Chest, Back & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Charles A. JOIN NOW
8:20 - 9:10 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Trish P. JOIN NOW
8:35 - 9:25 AM LIFT - Chest, Back & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Charles A. JOIN NOW
9:30 - 10:20 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Trish P. JOIN NOW
9:45 - 10:35 AM LIFT - Chest, Back & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Steph B. JOIN NOW
10:40 - 11:30 AM RUN x LIFT l CHABS | UWB TEAM TEACH (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Anthony C. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Erin H. JOIN NOW
12:45 - 1:35 PM LIFT - Chest, Back & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Steph B. JOIN NOW
2:00 - 2:50 PM RUN x LIFT | UNITED WE CELEBRATE JUNETEENTH cardio strength_conditioning boot_camp Kamelle M. JOIN NOW
3:10 - 4:00 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Spencer L. JOIN NOW
3:25 - 4:15 PM LIFT - Chest, Back & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Nigel T. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Laura G. JOIN NOW
4:35 - 5:25 PM LIFT - Chest, Back & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Nigel T. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Laura G. JOIN NOW
5:45 - 6:35 PM LIFT - Chest, Back & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Tommy T. JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Spencer L. JOIN NOW
6:55 - 7:45 PM LIFT - Chest, Back & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Tommy T. JOIN NOW
7:50 - 8:40 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Spencer L. JOIN NOW
Thursday, June 20
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:50 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Laura G. JOIN NOW
6:15 - 7:05 AM LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Suvy (Andrew) JOIN NOW
7:10 - 8:00 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Laura G. JOIN NOW
7:25 - 8:15 AM LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Suvy (Andrew) JOIN NOW
8:20 - 9:10 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Anthony C. JOIN NOW
8:35 - 9:25 AM LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Nigel T. JOIN NOW
9:30 - 10:20 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Suvy (Andrew) JOIN NOW
9:45 - 10:35 AM LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Laura G. JOIN NOW
10:40 - 11:30 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Nigel T. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Nigel T. JOIN NOW
12:45 - 1:35 PM LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Georgia F. JOIN NOW
2:00 - 2:50 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Erin H. JOIN NOW
3:10 - 4:00 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Georgia F. JOIN NOW
3:25 - 4:15 PM LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Luke T. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Georgia F. JOIN NOW
4:35 - 5:25 PM LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Stephen S. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Luke T. JOIN NOW
5:45 - 6:35 PM LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Stephen S. JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Luke T. JOIN NOW
6:55 - 7:45 PM LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Kamelle M. JOIN NOW
7:50 - 8:40 PM RUN x LIFT | BRAVE ENOUGH TO BARRY'S EMO HIITS cardio strength_conditioning boot_camp Stephen S. JOIN NOW
Friday, June 21
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:50 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Anthony C. JOIN NOW
6:15 - 7:05 AM LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Nigel T. JOIN NOW
7:10 - 8:00 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Anthony C. JOIN NOW
7:25 - 8:15 AM LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Nigel T. JOIN NOW
8:20 - 9:10 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Nigel T. JOIN NOW
8:35 - 9:25 AM LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Anthony C. JOIN NOW
9:30 - 10:20 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Trish P. JOIN NOW
9:45 - 10:35 AM LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp C.J. B. JOIN NOW
10:40 - 11:30 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Trish P. JOIN NOW
11:00 - 11:50 AM LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp C.J. B. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Vinnie R. JOIN NOW
12:45 - 1:35 PM LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Steph B. JOIN NOW
2:00 - 2:50 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Vinnie R. JOIN NOW
3:10 - 4:00 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Nigel T. JOIN NOW
3:25 - 4:15 PM LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Stephen S. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Trish P. JOIN NOW
4:35 - 5:25 PM LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp John Corona JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Stephen S. JOIN NOW
5:45 - 6:35 PM LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp John Corona JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Riti V. JOIN NOW