Barry's - Noho
419 Lafayette St. New York, NY 10003  
212-260-4777

Class Types

Boot Camp, Sculpt, Running, HIIT & Tabata

Amenities

Changing rooms
Complimentary Towels
Free Beauty Products
Fuel Bar
Lockers
Protein Shakes
Retail
Showers

Cancellation Policy

In-Studio: 12 hours

Neighborhood

NoHo

Booking Window

Opens 7 days in advance

Know before you go

  • WELCOME TO BARRY'S: Set yourself up for success. Show up 15 minutes early to meet the fam. All you need are your workout clothes and your kicks. Returning members must arrive 5 minutes before class or your spot may be given away.
  • MEET YOUR INSTRUCTOR: Let them know about any physical limitations or injuries. They’ll give you the rundown and prepare you for the best hour of your day.
  • PRE-ORDER POST-CLASS FUEL: The thirst is real: pre-order a shake and don’t forget to grab a water bottle before finding your spot or bring your own.
  • RINSE & RELAX: Changing rooms with showers, complimentary Oribe products, lockers and complimentary towel service available.

STUDIO OVERVIEW

Since 1998, Barry's has been delivering The Best Workout in the World® to a legendary following, including A-list celebs, models—even Olympic athletes. Barry's signature hour-long workouts include 25-30 minutes of interval cardiovascular treadmill routines and 25-30 minutes of strength training utilizing free weights, resistance bands, and other equipment. Trainers, muscle groups and even workout segments vary throughout the week so that no one class is ever the same.

Friday, September 30
Time Class Type Instructor
7:20 - 8:10 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Ian M. JOIN NOW
8:30 - 9:20 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Matthew G. JOIN NOW
9:40 - 10:30 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Matthew G. JOIN NOW
10:50 - 11:40 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Ian M. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Matthew G. JOIN NOW
2:00 - 2:50 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp John T. JOIN NOW
3:10 - 4:00 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Mike E. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Brittany W. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Brittany W. JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Chris C. JOIN NOW
7:50 - 8:40 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Hunter C. JOIN NOW
Saturday, October 1
Time Class Type Instructor
7:00 - 7:50 AM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Meech R. JOIN NOW
8:10 - 9:00 AM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Brady D. JOIN NOW
9:20 - 10:10 AM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Amber R. JOIN NOW
10:30 - 11:20 AM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Amber R. JOIN NOW
11:40 - 12:30 PM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Scott F. JOIN NOW
12:50 - 1:40 PM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Scott F. JOIN NOW
2:00 - 2:50 PM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Josiah M. JOIN NOW
3:10 - 4:00 PM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Josiah M. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Meech R. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Meech R. JOIN NOW
Sunday, October 2
Time Class Type Instructor
8:10 - 9:00 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Meech R. JOIN NOW
9:20 - 10:10 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp TBD Instructor JOIN NOW
10:30 - 11:20 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Ianthe M. JOIN NOW
11:40 - 12:30 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Ianthe M. JOIN NOW
12:50 - 1:40 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Janet K. JOIN NOW
2:00 - 2:50 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Janet K. JOIN NOW
3:10 - 4:00 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Mimi M. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Aminah A. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Aminah A. JOIN NOW
Monday, October 3
Time Class Type Instructor
5:00 - 5:50 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp David R. JOIN NOW
6:10 - 7:00 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Amber R. JOIN NOW
7:20 - 8:10 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Amber R. JOIN NOW
8:30 - 9:20 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Brady D. JOIN NOW
9:40 - 10:30 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Brady D. JOIN NOW
10:50 - 11:40 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Mike E. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Mike E. JOIN NOW
2:00 - 2:50 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Anika B. JOIN NOW
3:10 - 4:00 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Elle W. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Elle W. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jennifer S. JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jennifer S. JOIN NOW
7:50 - 8:40 PM Tony’s Birthday RUN X LIFT: Pop Divas! (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Tony C. JOIN NOW
Tuesday, October 4
Time Class Type Instructor
5:00 - 5:50 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Tony C. JOIN NOW
6:10 - 7:00 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Amber R. JOIN NOW
7:20 - 8:10 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Amber R. JOIN NOW
8:30 - 9:20 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Ian M. JOIN NOW
9:40 - 10:30 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Ian M. JOIN NOW
10:50 - 11:40 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Amber R. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Matthew G. JOIN NOW
2:00 - 2:50 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Gabbie J. JOIN NOW
3:10 - 4:00 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Joe A. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Joe A. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Full Body - Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Mike E. JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Full Body - Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Mike E. JOIN NOW
7:50 - 8:40 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Josiah M. JOIN NOW
Wednesday, October 5
Time Class Type Instructor
5:00 - 5:50 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp David R. JOIN NOW
6:10 - 7:00 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Mike E. JOIN NOW
7:20 - 8:10 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Mike E. JOIN NOW
8:30 - 9:20 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Lindsey C. JOIN NOW
9:40 - 10:30 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Lindsey C. JOIN NOW
10:50 - 11:40 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Joe A. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Lindsey C. JOIN NOW
2:00 - 2:50 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Aminah A. JOIN NOW
3:10 - 4:00 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Paris H. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Paris H. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Michael P. JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Michael P. JOIN NOW
7:50 - 8:40 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Paris H. JOIN NOW
Thursday, October 6
Time Class Type Instructor
5:00 - 5:50 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Kenny S. JOIN NOW
6:10 - 7:00 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Izzi L. JOIN NOW
7:20 - 8:10 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Izzi L. JOIN NOW
8:30 - 9:20 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Matthew G. JOIN NOW
9:40 - 10:30 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Matthew G. JOIN NOW
10:50 - 11:40 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Ian M. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Sashah H. JOIN NOW
2:00 - 2:50 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Lindsey C. JOIN NOW
3:10 - 4:00 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Lindsey C. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Ian M. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Ian M. JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jennifer S. JOIN NOW
7:50 - 8:40 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Josiah M. JOIN NOW
Friday, October 7
Time Class Type Instructor
5:00 - 5:50 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Tony C. JOIN NOW