Barry's - West Hollywood
1106 N. La Cienega Blvd. (#101-104) West Hollywood, CA 90069  
310-360-6262

Class Types

Boot Camp, Sculpt, HIIT & Tabata, Indoor Cycling, Running

Amenities

Changing rooms
Complimentary Towels
Free WiFi
Fuel Bar
Lockers
Showers

Cancellation Policy

In-Studio: 12 hours

Neighborhood

West Hollywood

Booking Window

Opens 7 days in advance

Know before you go

  • WELCOME TO BARRY'S: Set yourself up for success. Show up 15 minutes early to meet the fam. All you need are your workout clothes and your kicks. Returning members must arrive 5 minutes before class or your spot may be given away.
  • MEET YOUR INSTRUCTOR: Let them know about any physical limitations or injuries. They’ll give you the rundown and prepare you for the best hour of your day.
  • PRE-ORDER POST-CLASS FUEL: The thirst is real: pre-order a shake and don’t forget to grab a water bottle before finding your spot or bring your own.
  • RINSE & RELAX: Changing rooms with showers, complimentary Oribe products, lockers and complimentary towel service available.

STUDIO OVERVIEW

Since 1998, Barry's has been delivering The Best Workout in the World® to a legendary following, including A-list celebs, models—even Olympic athletes. Barry's signature hour-long workouts include 25-30 minutes of interval cardiovascular treadmill routines and 25-30 minutes of strength training utilizing free weights, resistance bands, and other equipment. Trainers, muscle groups and even workout segments vary throughout the week so that no one class is ever the same.

Sunday, June 16
Time Class Type Instructor
7:00 - 7:50 AM RUN x LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Kael W. JOIN NOW
8:10 - 9:00 AM RUN x LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Jon H. JOIN NOW
8:30 - 9:20 AM 🚲 RIDE X LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Pinij N. JOIN NOW
9:20 - 10:10 AM RUN x LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Kael W. JOIN NOW
9:45 - 10:35 AM 🚲 RIDE X LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Pinij N. JOIN NOW
10:30 - 11:20 AM RUN x LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Kael W. JOIN NOW
11:00 - 11:50 AM 🚲 RIDE X LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Dario A. JOIN NOW
11:40 - 12:30 PM RUN x LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Pinij N. JOIN NOW
12:15 - 1:05 PM 🚲 RIDE X LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Dario A. JOIN NOW
12:50 - 1:40 PM RUN x LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Pinij N. JOIN NOW
3:10 - 4:00 PM RUN x LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Brock C. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN x LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Brock C. JOIN NOW
Monday, June 17
Time Class Type Instructor
5:15 - 6:05 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jacob S. JOIN NOW
6:15 - 7:05 AM RUN x LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Jacob S. JOIN NOW
7:25 - 8:15 AM RUN x LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Nick T. JOIN NOW
7:40 - 8:30 AM 🚲 RIDE X LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Ianthe M. JOIN NOW
8:35 - 9:25 AM RUN x LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Jacob S. JOIN NOW
8:50 - 9:40 AM 🚲 RIDE X LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Ianthe M. JOIN NOW
9:45 - 10:35 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Nick T. JOIN NOW
11:00 - 11:50 AM RUN x LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Nolan Z. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN x LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Nolan Z. JOIN NOW
1:45 - 2:35 PM RUN x LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Erik S. JOIN NOW
3:00 - 3:50 PM RUN x LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Drew N. JOIN NOW
4:15 - 5:05 PM RUN x LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Erik S. JOIN NOW
5:25 - 6:15 PM RUN x LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Erik S. JOIN NOW
5:40 - 6:30 PM 🚲 RIDE X LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Jackson S. JOIN NOW
6:35 - 7:25 PM RUN x LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Rory G. JOIN NOW
6:50 - 7:40 PM 🚲 RIDE X LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Jackson S. JOIN NOW
7:45 - 8:35 PM RUN x LIFT - Arms & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Rory G. JOIN NOW
Tuesday, June 18
Time Class Type Instructor
5:15 - 6:05 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Matt W. JOIN NOW
6:15 - 7:05 AM RUN x LIFT - Full Body Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Mercedes O. JOIN NOW
7:25 - 8:15 AM RUN x LIFT - Full Body Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Matt W. JOIN NOW
7:40 - 8:30 AM 🚲 RIDE X LIFT - Full Body - Lower Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Jackson S. JOIN NOW
8:35 - 9:25 AM RUN x LIFT - Full Body Lower Focus 50 min cardio strength_conditioning boot_camp Matt C. JOIN NOW
8:50 - 9:40 AM 🚲 RIDE X LIFT - Full Body - Lower Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Jackson S. JOIN NOW
9:45 - 10:35 AM RUN x LIFT - Full Body Lower Focus 50 min cardio strength_conditioning boot_camp Ben Z. JOIN NOW
11:00 - 11:50 AM RUN x LIFT - Full Body Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Matt C. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN x LIFT - Full Body Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Matt C. JOIN NOW
1:45 - 2:35 PM RUN x LIFT - Full Body Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Ben Z. JOIN NOW
3:00 - 3:50 PM RUN x LIFT - Full Body Lower Focus 50 min cardio strength_conditioning boot_camp Ben Z. JOIN NOW
4:15 - 5:05 PM RUN x LIFT - Full Body Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jon H. JOIN NOW
5:25 - 6:15 PM RUN x LIFT - Full Body Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jon H. JOIN NOW
5:40 - 6:30 PM 🚲 RIDE X LIFT - Full Body - Lower Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Pinij N. JOIN NOW
6:35 - 7:25 PM RUN x LIFT - Full Body Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Erika W. JOIN NOW
6:50 - 7:40 PM 🚲 RIDE X LIFT - Full Body - Lower Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Pinij N. JOIN NOW
7:45 - 8:35 PM RUN x LIFT - Full Body Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Erika W. JOIN NOW
Wednesday, June 19
Time Class Type Instructor
5:15 - 6:05 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Ben Z. JOIN NOW
6:15 - 7:05 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Ben Z. JOIN NOW
6:30 - 7:20 AM 🚲 RIDE X LIFT - Chest, Back, & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Drew N. JOIN NOW
7:25 - 8:15 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jon H. JOIN NOW
7:40 - 8:30 AM 🚲 RIDE X LIFT - Chest, Back, & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Drew N. JOIN NOW
8:35 - 9:25 AM RUN x LIFT - Chest, Back & Abs (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Ben Z. JOIN NOW
9:45 - 10:35 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Drew N. JOIN NOW
11:00 - 11:50 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Pinij N. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN x LIFT - Chest, Back & Abs (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Chris TW. JOIN NOW
1:45 - 2:35 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Pinij N. JOIN NOW
3:00 - 3:50 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Mercedes O. JOIN NOW
4:15 - 5:05 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Erik S. JOIN NOW
5:25 - 6:15 PM RUN x LIFT - Chest, Back & Abs (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Erik S. JOIN NOW
5:40 - 6:30 PM 🚲 RIDE X LIFT - Chest, Back, & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Ianthe M. JOIN NOW
6:35 - 7:25 PM RUN x LIFT - Chest, Back & Abs (50 Min) cardio strength_conditioning boot_camp Pinij N. JOIN NOW
6:50 - 7:40 PM 🚲 RIDE X LIFT - Chest, Back, & Abs (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Ianthe M. JOIN NOW
7:45 - 8:35 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Pinij N. JOIN NOW
Thursday, June 20
Time Class Type Instructor
5:15 - 6:05 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Brock C. JOIN NOW
6:15 - 7:05 AM RUN x LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Mercedes O. JOIN NOW
7:25 - 8:15 AM RUN x LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Matt C. JOIN NOW
7:40 - 8:30 AM 🚲 RIDE X LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Kyle K. JOIN NOW
8:35 - 9:25 AM RUN x LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Matt C. JOIN NOW
8:50 - 9:40 AM 🚲 RIDE X LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Kyle K. JOIN NOW
9:45 - 10:35 AM RUN x LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Donald P. JOIN NOW
11:00 - 11:50 AM RUN x LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Matt C. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN x LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Ben Z. JOIN NOW
1:45 - 2:35 PM RUN x LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Donald P. JOIN NOW
3:00 - 3:50 PM RUN x LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Donald P. JOIN NOW
4:15 - 5:05 PM RUN x LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Ben Z. JOIN NOW
5:25 - 6:15 PM RUN x LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Ben Z. JOIN NOW
5:40 - 6:30 PM 🚲 RIDE X LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Sammy T. JOIN NOW
6:35 - 7:25 PM RUN x LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Ianthe M. JOIN NOW
6:50 - 7:40 PM 🚲 RIDE X LIFT - Abs & Ass (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Sammy T. JOIN NOW
7:45 - 8:35 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Larry T. JOIN NOW
Friday, June 21
Time Class Type Instructor
5:15 - 6:05 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Mercedes O. JOIN NOW
6:15 - 7:05 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Ben Z. JOIN NOW
6:30 - 7:20 AM 🚲 RIDE X LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Drew N. JOIN NOW
7:25 - 8:15 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Mercedes O. JOIN NOW
7:40 - 8:30 AM 🚲 RIDE X LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Drew N. JOIN NOW
8:35 - 9:25 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Mercedes O. JOIN NOW
8:50 - 9:40 AM 🚲 RIDE X LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Pinij N. JOIN NOW
9:45 - 10:35 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Drew N. JOIN NOW
11:00 - 11:50 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Ben Z. JOIN NOW
12:15 - 1:05 PM 🚲 RIDE X LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Pinij N. JOIN NOW
12:30 - 1:20 PM RUN x LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Ben Z. JOIN NOW
1:45 - 2:35 PM RUN x LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Logan C. JOIN NOW
3:00 - 3:50 PM RUN x LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Nolan Z. JOIN NOW
4:15 - 5:05 PM RUN x LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Pinij N. JOIN NOW
5:25 - 6:15 PM RUN x LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Nolan Z. JOIN NOW
6:35 - 7:25 PM RUN x LIFT - Total Body (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Nolan Z. JOIN NOW
Saturday, June 22
Time Class Type Instructor
7:00 - 7:50 AM RUN x LIFT - Full Body Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Nolan Z. JOIN NOW
8:10 - 9:00 AM RUN x LIFT - Full Body Upper Focus 50 min cardio strength_conditioning boot_camp Nolan Z. JOIN NOW
8:30 - 9:20 AM 🚲 RIDE X LIFT - Full Body - Upper Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Maggie W. JOIN NOW
9:20 - 10:10 AM RUN x LIFT - Full Body Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Donald P. JOIN NOW
9:45 - 10:35 AM 🚲 RIDE X LIFT - Full Body - Upper Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Maggie W. JOIN NOW
10:30 - 11:20 AM RUN x LIFT - Full Body Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Nolan Z. JOIN NOW
11:00 - 11:50 AM 🚲 RIDE X LIFT - Full Body - Upper Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Pinij N. JOIN NOW
11:40 - 12:30 PM RUN x LIFT - Full Body Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Donald P. JOIN NOW
12:15 - 1:05 PM 🚲 RIDE X LIFT - Full Body - Upper Focus (50 mins) cardio strength_conditioning boot_camp Pinij N. JOIN NOW
12:50 - 1:40 PM RUN x LIFT - Full Body Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Donald P. JOIN NOW
3:10 - 4:00 PM RUN x LIFT - Full Body Upper Focus 50 min cardio strength_conditioning boot_camp Jon H. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN x LIFT - Full Body Upper Focus 50 min cardio strength_conditioning boot_camp Jon H. JOIN NOW