Barry's - Arlington
2825 Wilson Blvd Arlington, VA 22201  
(703) 972-1103

Class Types

Boot Camp, Sculpt, Running, HIIT & Tabata

Amenities

Changing rooms
Complimentary Towels
Free WiFi
Fuel Bar
Lockers
Retail
Showers

Cancellation Policy

In-Studio: 12 hours

Neighborhood

Arlington

Booking Window

Opens 7 days in advance

Know before you go

  • WELCOME TO BARRY'S: Set yourself up for success. Show up 15 minutes early to meet the fam. All you need are your workout clothes and your kicks. Returning members must arrive 5 minutes before class or your spot may be given away.
  • MEET YOUR INSTRUCTOR: Let them know about any physical limitations or injuries. They’ll give you the rundown and prepare you for the best hour of your day.
  • PRE-ORDER POST-CLASS FUEL: The thirst is real: pre-order a shake and don’t forget to grab a water bottle before finding your spot or bring your own.
  • RINSE & RELAX: Changing rooms with showers, complimentary Oribe products, lockers and complimentary towel service available.

STUDIO OVERVIEW

Since 1998, Barry's has been delivering The Best Workout in the World® to a legendary following, including A-list celebs, models—even Olympic athletes. Barry's signature hour-long workouts include 25-30 minutes of interval cardiovascular treadmill routines and 25-30 minutes of strength training utilizing free weights, resistance bands, and other equipment. Trainers, muscle groups and even workout segments vary throughout the week so that no one class is ever the same.

Thursday, June 13
Time Class Type Instructor
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Nazinga T. JOIN NOW
Friday, June 14
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:50 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Kevin D. JOIN NOW
7:10 - 8:00 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Kevin D. JOIN NOW
8:20 - 9:10 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jasmine B. JOIN NOW
9:30 - 10:20 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jasmine B. JOIN NOW
12:00 - 12:50 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jorge C. JOIN NOW
4:20 - 5:10 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jasmine B. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jasmine B. JOIN NOW
Saturday, June 15
Time Class Type Instructor
8:00 - 8:50 AM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jorge C. JOIN NOW
9:10 - 10:00 AM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp David M. JOIN NOW
10:20 - 11:10 AM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jorge C. JOIN NOW
11:30 - 12:20 PM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Lizzy C. JOIN NOW
12:40 - 1:30 PM RUN X LIFT Full Body-Upper Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Lizzy C. JOIN NOW
Sunday, June 16
Time Class Type Instructor
8:00 - 8:50 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Philip G. JOIN NOW
9:10 - 10:00 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Philip G. JOIN NOW
10:20 - 11:10 AM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Joe Finedore JOIN NOW
11:30 - 12:20 PM RUN X LIFT DADS of EDM - Summit x Dom Dolla cardio strength_conditioning boot_camp Joe Finedore JOIN NOW
12:40 - 1:30 PM RUN X LIFT Total Body (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp David Nunez JOIN NOW
Monday, June 17
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:50 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jasmine B. JOIN NOW
7:10 - 8:00 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jasmine B. JOIN NOW
9:30 - 10:20 AM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp David Nunez JOIN NOW
12:00 - 12:50 PM RUN X LIFT Arms & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Quintin F. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Summer Nostalgia cardio strength_conditioning boot_camp Lydia P. JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Summer Nostalgia cardio strength_conditioning boot_camp Lydia P. JOIN NOW
Tuesday, June 18
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:50 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Philip G. JOIN NOW
7:10 - 8:00 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Philip G. JOIN NOW
9:30 - 10:20 AM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Nazinga T. JOIN NOW
12:00 - 12:50 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jasmine B. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jasmine B. JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Full Body-Lower Focus (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jasmine B. JOIN NOW
Wednesday, June 19
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:50 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jorge C. JOIN NOW
7:10 - 8:00 AM PRIDE RUN x LIFT: for Startout ft. Therabody cardio strength_conditioning boot_camp Jorge C. JOIN NOW
9:30 - 10:20 AM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Nazinga T. JOIN NOW
12:00 - 12:50 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Nazinga T. JOIN NOW
5:30 - 6:20 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Quintin F. JOIN NOW
6:40 - 7:30 PM RUN X LIFT Chest, Back, & Abs (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Quintin F. JOIN NOW
Thursday, June 20
Time Class Type Instructor
6:00 - 6:50 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jasmine B. JOIN NOW
7:10 - 8:00 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jasmine B. JOIN NOW
9:30 - 10:20 AM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Jasmine B. JOIN NOW
12:00 - 12:50 PM RUN X LIFT Abs & Ass (50 min) cardio strength_conditioning boot_camp Philip G. JOIN NOW